dissabte, 28 de maig del 2011

Noticies de la Lledó. Inici de l'hortet

“No penseu que m'he oblidat de vosaltres i del meu hortet. Aquesta setmana passada ha estat plovent molt i la terra és ben molla. Així que, segons diuen els experts en la matèria, (en aquest cas els que han escrit els llibres que consulto per tal d'aprendre com es fa això de fer un hort) resulta que si la terra te molta aigua no es pot treballar.

A hores d'ara ja hauria d'haver tingut la terra preparada i abonada. Així les pluges que ara han caigut faria que tot l'abono fes més fèrtil la terra de sota, que és el que interessa per tal de tenir unes plantes ben maques. No ha estat així però confio que les vaques que han estat pastant on ara es l'espai on volem fer l'hort, hagin deixat els seus excrements.

El proper pas que hauré de fer és preparar la terra. Per això aquesta setmana he mirat de tenir-ho tot a punt per quan la terra ja es deixi llaurar, o sigui, quan estigui seca.

De moment no tinc cap més novetat. Entre aquesta setmana i l'altra, amb aquesta caloreta segur que aviat podrem tenir plantades les carbasses.

Ah! el Jan, hem va ajudar a recollir caca de cavall per posar a la terra... és molt treballador i m'ajudarà en alguna ocasió”.

Fins aviat Iukaidis!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada